top of page

Andy Verfaillie 

20190723_150354_edited_edited.jpg

We hebben allemaal wel eens het gevoel dat we gevangen zitten in een leven dat niet het onze lijkt te zijn of dat we niet het volle potentieel halen uit onze tijd. 

 

Dit zijn vluchtige gedachten waar we vaak niet verder bij stilstaan, laat staan naar handelen. Tussen hoge werkdruk, zware financiële lasten en sociale media die ons vertellen hoe we moeten leven door, verliezen we uit het oog waar het allemaal echt om draait. We leven 'blind' en staan niet stil bij wat we echt willen terwijl dat toch de essentie is; ons eigen leven vormgeven, vertrekkend vanuit onze verlangens.

Door te investeren in jezelf en tijd te nemen om uit te zoeken wat je wil geef je jezelf de kans om terug dichter bij jezelf te komen. Door dit samen te doen met iemand zoals ik, ga je heel doelgericht te werk.

Over een verloop van ongeveer 12 sessies gaan we op zoek naar wie jij echt bent en hoe je die persoon 'terug' wordt. Ik sta aan je zijde en stel de moeilijke vragen die je zelf misschien niet durft te stellen en toon jou hoe je tot een concreet en werkbaar levensbeeld komt.

Ik ben opgeleid tot mental coach (CVA Antwerpen) en heb hierna een specialisatie gevolgd tot burnout- coach (CVA Antwerpen). Tijdens mijn stage in groepspraktijk Salus begeleidde ik mensen met stressklachten en burnoutklachten waarmee ik hands-on aan de slag ging.

Ik ben Andy en ik ben jouw burnout-coach.

Ik help jou verder met volgende moeilijkheden:

 

  • Stress

  • Burnout

Je kan bij me terecht na doorverwijzing van de huisarts als je in een burnout bent geraakt of risico hiertoe loopt. We kunnen namelijk pas aan de slag als je zeker weet dat het om een burnout gaat. 

De symptomen van burnout hebben veel overeenkomsten met andere problematieken zoals b.v. depressie maar vraagt een heel andere aanpak. Met andere moeilijkheden zoals depressie kun je beter terecht bij mijn collega’s in de praktijk. 

Wanneer je in een burnout belandt is het belangrijk om je lichaam voldoende rust te gunnen. Daarna ga je actief aan de slag zodat je aan kan sterken om je uithoudingsvermogen terug op te bouwen. Samen bespreken we hoe je dit het best kan aanpakken. Onze begeleiding bestaat uit gesprekstherapie en opdrachten.

Je haalt eruit wat je er in steekt. Jij bepaalt dus zelf hoe doeltreffend onze gesprekken zullen zijn.

We beginnen met een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we kijken of het klikt en daarna beslis je of je een traject aangaat of niet. 

 

Prijs en duur

Een sessie duurt 1u en kost 65 euro.

Contact

Via gsm : 0472/39.76.72

Of via e-mail: andy@groepspraktijksalus.be

bottom of page